Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto
Cesto korzenné (perníkové) receptúra liate cesto
Vynikajúco prepracovaná chuť Cesta korzenného ako základ na Vaše koláče, tak aj pre prípravu perníkov. Ideálna kombinácia s lekvárom, čokoládou a pod.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
281 | 1 000 | g | Cesto korzenné (perníkové) |
516 | 250 | g | olej |
450 | g | voda |
Technologický postup
Technologický postup:
Cesto miešame pri pomalých otáčkach (nešľaháme) po dobu cca 5 minút. Dávkujeme na plech 20x60 cm alebo 30 x 40 cm, zarovnáme, poukladáme ovocie alebo inú náplň. Pečieme pri 160-170 °C cca 40 - 50 minút.