Cesto tvarohové základná receptúra
Cesto tvarohové základná receptúra
s pravým tvarohom pre úžasné "domáce" koláče na plech. Jednoduchá receptúra.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
286 | 1 000 | g | Cesto tvarohové |
522 | 300 | g | Tek. vaj. melanž/vajcia |
250 | g | tvaroh hrudkovitý polotučný |
Technologický postup
Cesto miešame pri pomalých otáčkach (nešľaháme) po dobu cca 5 minút. Dávkujeme na plech 20x60 cm alebo 30 x 40 cm, zarovnáme, poukladáme ovocie alebo inú náplň. Pečieme pri 160-170 °C cca 40 - 50 minút.
Ak cesto miešate ručným mixérom - pridajte kľudne o jedno vajíčko viac - cesto nebude také husté a ľahšie ho spracujete.