Quick 96
Quick 96
Technologický postup
Dávkovanie:
Pre šľahanú hmotu:
2,0 - 4,5 % Quick 96 prepočítané na množstvo pridaných vajec a vody.
1000 g vajcia/vaječná melanž, 20 - 45 g Quick 96, 50 g voda, 600 g cukor, 600 g múka, 10 g kypriaci prášok.
Merná hmotnosť hmoty po našľahaní by mala byť 330 – 350 g/l.
Pre trenú hmotu:
1,5 – 5 % Quick 96 prepočítané na množstvo pridaných vajec.
Pracovný postup:
Miešanie hmoty : klasický postup aký používate v cukrárni, len sa pridá Quick 96 podľa vyššie odporúčanej receptúry
k ostatným surovinám do receptúry a šľahá sa pokiaľ dosiahnete vzdušnú hmotu.
Upozornenie: Dávkovanie sa nesmie prekročiť. Maximálny prídavok Quick 96 je 1,8 % kalkulované na receptúru.