Vyskúšajte ZEESANY
Vyskúšajte ZEESANY
Technologický postup
Zeesany - skutočný zážitok v zákusku.
Stabilizátory smotany Zeesan dodajú Vašim zákuskom zároveň „telo“ (tvar) aj výnimočnú chuť.
S pravými ingredienciami – sušené višne, jahody, banán, kvalitný kakaový prášok, sušený jogurt, mascarpone a pod. podľa druhu Zeesanu. V spojení s rastlinnou alebo živočíšnou smotanou pripravíte ľahké, nadýchané a chutné zákusky a dezerty. Rýchlo a jednoducho – stačí Zeesan zmiešať s vlažnou vodou a pridať do polovyšľahanej smotany (podľa odporúčanej receptúry) a došľahať do požadovanej konzistencie.
500 g ZEESAN Jogurt 250 g Jung S-A Malina
1 000 g voda ( vlažná do 25°C) 250 g voda ( vlažná do 25°C)
2 500 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA 1 000 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
–––––––––––––––––––––––––––––––––––– ---------------------------------------------------------
4 000 g suroviny spolu 1 500 g suroviny spolu
500 g ZEESAN Neutral, Jahoda, Čokoláda,
Tiramisu Mascarpone, Banán
625 g voda (vlažná do 25°C)
2 500 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
––––––––––––––––––––––––––––––––––––
3 625 g suroviny spolu
500 g ZEESAN VIŠŇA/ ZEESAN TVAROH 300 g JUNG Käsana
1 000 g voda ( vlažná do 25°C) 750 g voda ( vlažná do 25°C)
1 000 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA 400 g polovyšľahaná KEN PRESTO/NATA
–––––––––––––––––––––––––––––––––––– -------------------------------------------------------
2 500 g suroviny spolu 1 450 g suroviny spolu
Návod na použitie: Zeesan zmiešajte s vlažnou vodou. Túto zmes zamiešajte do polovyšľahanej rastlinnej alebo živočíšnej smotany KEN PRESTO/ KEN NATA a podľa potreby došľahajte do požadovanej tuhšej konzistencie. Hotovú ochutenú šľahačku použiť ako na prípravu Semifred, náplní a dozdobenie tôrt a zákuskov, do ovocných pohárov a pod. Výrobky pred krájaním nechajte aspoň 1 hod. stabilizovať v chladničke. Jung Käsana najlepšie cez noc. Zmes Zeesanu s KEN PRESTO/NATA je vhodná aj pre mrazenie.