Čokoládová ganache torta
Čokoládová ganache torta
Stačia 3 základné suroviny a táto torta sa stane jedinečne obľúbenou u Vašich zákazníkov milujúcich čokoládu. Sacherka - zmes, ktorá je sama o sebe jedinečná v spojení s uvarenou ganache náplňou zo Scaldis Dark (tmavý) a pravej živočíšnej smotany KEN Nata - to je kombinácia, ktorej ani Vy neodoláte.
Hmota:
375 g | Sacherka | |
170 g | Tek.vaj. melanž/vajcia | |
40 g | rastlinný olej |
Náplň:
250 g | SCALDIS DARK (tmavý) | |
250 g | KEN NATA živočíšna nesl. 35% |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme pri strednej rýchlosti cca 7 min. Vymiešanú zmes rozotrieme do plechu o rozmere 30x40cm.
Pečieme pri 180°C cca 10-15 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Z upečeného cesta vykrojíme kruh o priemere 24cm a zvyšný plát nakrájame na menšie kocky.
Ken Nata privedieme do varu, odstavíme a pridáme Scaldis Dark a rozpustíme.
V hotovej zmesi obalíme kúsky Sacher korpusu. Vlejeme do pripravenej formy a uhladíme.
Necháme stuhnúť a krájame na požadovaný počet kusov.
1 torta á 12 ks z plechu 30x40 cm.