Receptúry Receptúry

Kokosové tartaletky

Skutočne čokoládovo-kokosové, plné chuti, s jedinečnou kombináciou pravej belgickej čokolády Arabesque Noir 58% a kokosovej náplne od Zeelandie. Čokoholici budú túto tartaletku skutočne milovať. Je síce riadne sýta, ale to sa od čokoládových zákuskov priam očakáva.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 165 g MAMAS PIE
20 g Arabesque Noir 58 %
40 g Zeelandia margarín krémový
10 g čierne kakao
20 g voda
Náplň 1: 150 g Kokosová náplň
120 g voda prevarená
60 g Dip Neutral
Náplň 2: 60 g Arabesque Noir 58%
60 g Ken Trufa-parížsky krém
Dozdobenie: ľubovoľné tmavé ovocie- hrozno, čučoriedky, ostružiny, strúhaný kokos, čok. dekorácie a pod.

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto miešame v mixéri lopatkou, kým nám nevznikne kompaktné cesto.
Rozvaľkáme ho a vykrajujeme krúžky, ktoré následne vkladáme do tartaletkových “obručí” vystriekaných s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 200 °C približne 10 minút.
Kokosovú náplň si zmiešame s prevarenou vodou a zohriatym Dip Neutral. Touto kokosovou náplňou rovnomerne naplníme tartaletky. Ken Trufu si zohrejeme s Arabesque Noir 58% a miešame, kým nám nevznikne čokoládová poleva, ktorou naplníme povrch tartaletiek.
Ešte do nestuhnutej polevy vkladáme čerstvé ovocie a dekorácie z čokolády. Tartaletky necháme stuhnúť.

Dodatočné informácie

pre 7 ks á 110 g.

Kokosové tartaletky