Receptúry Receptúry

Malinový mousse s kokosom

Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 30 g Kokosová náplň
40 g Mamas Pie
15 g voda
15 g Zeelandia margarín krémový
Náplň 1: 200 g Ken Lactea 35% nesladená
30 g Zeesan Neutral
50 g Arabesque Blanc 29 %
50 g voda
50 g kokos strúhaný
Náplň 2: 80 g Fruitful Malina
Dozdobenie: 80 g Dip Neutral

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou, kým sa nám cesto nespojí. Vyvaľkáme ho na tenší plát a vykrajujeme kruhy.
Pečieme pri teplote 160 °C približne 10 minút.
Ken Lactea si vyšľaháme do jogurtovej konzistencie. Vodu zmiešame s rozpustenou Arabesque Blanc 29% a primiešame Zeesan Neutral. Miešame, kým sa hmota nespojí a primiešame ju do polovyšľahanej šľahačky. Dosypeme strúhaný kokos a šľahačku podľa potreby došľaháme.
Do obručí vystlaných fóliou si na spodok dáme kokosový “plát”. Pomocou drezírovacieho vrecka nastriekame do polovice kokosový krém. Druhým drezírovacím vreckom nastriekame Fruitful Malina. Povrch zastriekame zvyšným kokosovým krémom.
Koláčiky necháme stuhnúť. Po stuhnutí vyberieme z obruče, odstránime fóliu a povrch polejeme zohriatým Dipom Neutral.
Vhodne dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 4 ks á 130 g.

Malinový mousse s kokosom