Cake Pops - prepeličie vajíčka
Cake Pops - prepeličie vajíčka
Moderné a efektné Cake Pops so zaujímavým efektom prepeličieho vajíčka.
Hmota:
335 g | Bufler Komplet | |
260 g | voda |
Náplň 1:
640 g | Kremline kokosový |
Dozdobenie:
400 g | Zela cukr. poleva biela | |
5 g | Nibs kakaové bôby drvené | |
60 g | rastlinný olej |
Pomôcky na dozdobenie:
40 ks | paličky na lízanky | |
40 ks | mašličky 7 cm dlhé |
Technologický postup
Bufler Komplet šľaháme spolu s vodou pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Hmotu rozotrieme na plech, 1 plát na papier na pečenie o veľkosti 60x40cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 20 minút, v závislosti od typu pece.
Po vychladení plátu si roztopíme Kremline kokosový a zmiešame s nalámanými kúskami piškótového plátu. Vznikne nám hladké lepivé cesto. Tvarujeme vajíčka, ktoré natlačíme do silikónových foriem na "Orechy". Vzniknú nám tak polovičky, ktoré necháme zamraziť a po zamrazení spájame vždy dve polky v strede s paličkou na lízanku.
Ešte zamrazené namáčame do roztopenej Zela polevy bielej zriedenej s olejom, do ktorej sme nadrvili kakaové bôby (Nibs) a premiešali.
Vznikne nám tak efekt prepeličieho vajíčka. Necháme dobre zatuhnúť a previažeme mašličkou.
Dodatočné informácie
Pre 40 ks á 30 g.