Receptúry Receptúry

Barančeky z Jung Basis Rühr

Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Hmota:

2600 g   Jung Basis Rühr
1500 g   Tekutá vaječná melanž
1500 g   Zeel. margarín Linzer
60 g   Flavour Lemon (citrónová aróma)

Dozdobenie:

  Dozdobenie: ľubovoľne dozdobíme s Ľadovou polevou alebo napr. s bielkovou hmotou.

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca 30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po vypečení ľubovoľne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 18 ks á 250 g.

Barančeky z Jung Basis Rühr