Barančeky z Jung Basis Rühr
Barančeky z Jung Basis Rühr
Skvelé barančeky z našej najpredávanejšej zmesi ako od babičky Jung Basis Rühr - podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.
Hmota:
2600 g | Jung Basis Rühr | |
1500 g | Tekutá vaječná melanž | |
1500 g | Zeel. margarín Linzer | |
60 g | Flavour Lemon (citrónová aróma) |
Dozdobenie:
Dozdobenie: ľubovoľne dozdobíme s Ľadovou polevou alebo napr. s bielkovou hmotou. |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca 30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po vypečení ľubovoľne dozdobíme.
Dodatočné informácie
Pre 18 ks á 250 g.