TURBAN s pizza náplňou
TURBAN s pizza náplňou
Jemne korenené cesto Jogogold v spojení so slanou náplňou Bolognese, s kvalitným paradajkovým základom a Eidamom ako náplň. Pečené v papierových alebo aluminium formičkách. Pekný celkový vzhľad výrobku ako aj zaujímavý vzhľad na reze. Pre ešte krajší vzhľad je povrch potretý vaječnou melanžou a posypaný zákazníkmi obľúbeným sezamom. JOGOGOLD: - inovovaná zmes, - vylepšená farba striedky/lepší pražený slad, - vylepšená chuť vďaka jedinečnej zmesi korenia. Špenátová náplň s brokolicou: - v trende plant-based (zeleninové náplne), - 70% obsah špenátu + brokolice, - vyvážená chuť, pekná farba, - ideálne kombinovateľná so syrom Eidam, Feta, vajíčkom, bešamelom a pod. Bolognese, Náplň Mexico, pizza náplne: - kvalitný paradajkový základ, - vyvážená chuť v závislosti od druhu náplne.
Cesto:
50 % | Pšeničná múka T 512 | |
50 % | JOGOGOLD | |
4 % | čerstvé droždie | |
2 % | Bravčová masť škvarená | |
47 % | voda cca | |
0,5 % | kryštálový cukor |
Náplň:
70 % | Bolognese náplň | |
20 % | Strúhaný Eidam 30% |
Dekorácia:
5 % | Tekutá vaječná melanž | |
7 % | sezamové semienko |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 05 - 10 minút.
Cesto po zamiesení rozvážime na požadovanú hmotnosť bochníkov.
Cestový kus rozváľame do placky, potrieme náplňou, posypeme strúhaným syrom a zvinieme.
Pripravené záviny stočíme a ukladáme do tvorítok.
Dáme nakysnúť a po nakysnutí potrieme vaječnou melanžou a posypeme sezamovým semienkom.
Kysnutie: 45 - 55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 230 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
II. 220 °C, bez pary, zatvorený odťah, 8 minút,
III. 210 °C, bez pary, zatvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
Navážka cesta 250 g + náplň 150 g + dekorácia: 20 g
Váha po upečení 350 g.