Panna Cotta zajačikovia
Panna Cotta zajačikovia
Milé a efektné kopuly v tvare zajačikov s ľahkou panna cotta náplňou s jahodami.
Hmota:
95 g | Mamas Pie | |
50 g | Zela Delikates |
Náplň:
600 g | Panna Cotta | |
200 g | Frutafill jahoda | |
10 g | agar |
Dozdobenie:
500 g | Zela cukr. poleva biela | |
50 g | rastlinný olej | |
3 g | červená potr. farba |
Technologický postup
Mamas pie spracujeme so Zelou Delikates v kompaktné cesto. Vyvaľkáme ho a vykrajujeme kolieska, ktoré pečieme pri teplote 160°C približne 12 minút v závislosti od typu pece.
Na varnej platni si zohrejeme Panna Cotta s Frutafill Jahoda a agarom. Zmes nalievame do formičiek na pologule, ktoré necháme zamraziť. Po zamrazení polievame Zelou cukr. polevou bielou v kombinácii s olejom a ukladáme na upečené kolieska.
Z bielej polevy si na papier na pečenie namaľujeme aj uši, oči a nos, ktoré necháme vytuhnúť. Po zatuhnutí priliepame roztopenou bielou polevou na hlavičky.
Dodatočné informácie
pre 7 ks á 140 g.