Receptúry Receptúry

Panna Cotta zajačikovia

Milé a efektné kopuly v tvare zajačikov s ľahkou panna cotta náplňou s jahodami.

Hmota:

95 g   Mamas Pie
50 g   Zela Delikates

Náplň:

600 g   Panna Cotta
200 g   Frutafill jahoda
10 g   agar

Dozdobenie:

500 g   Zela cukr. poleva biela
50 g   rastlinný olej
3 g   červená potr. farba

Technologický postup

Mamas pie spracujeme so Zelou Delikates v kompaktné cesto. Vyvaľkáme ho a vykrajujeme kolieska, ktoré pečieme pri teplote 160°C približne 12 minút v závislosti od typu pece.

Na varnej platni si zohrejeme Panna Cotta s Frutafill Jahoda a agarom. Zmes nalievame do formičiek na pologule, ktoré necháme zamraziť. Po zamrazení polievame Zelou cukr. polevou bielou v kombinácii s olejom a ukladáme na upečené kolieska.

Z bielej polevy si na papier na pečenie namaľujeme aj uši, oči a nos, ktoré necháme vytuhnúť. Po zatuhnutí priliepame roztopenou bielou polevou na hlavičky.

Dodatočné informácie

pre 7 ks á 140 g.

Panna Cotta zajačikovia