Receptúry Receptúry

Poháre s Rimixom - ryžovou náplňou

Efektné ryžové poháre s malinovým gélom a Paletta Miroir Malina - ideálne na catering, oslavy, do kaviarní a pod.

Hmota 1:

170 g   Rimix - ryžová náplň
330 g   prevarená voda - 90 °C
100 g   Ken Presto - rastlinná sladená smotana

Hmota2:

60 g   Malinový gél
40 g   Paletta Miroir Malina

Dozdobenie:

40 g   Paletta Miroir Choco

Technologický postup

Rimix zaparíme s prevarenou vodou - 90°C - ideálne deň vopred. 

Do vychladnutej a pripravenej ryžovej hmoty pridáme vyšľahanú rastlinnú smotanu.

Ľubovoľne a podľa fantázie plníme do pohárov - striedavo malinový gél, ryžovú náplň, čokoládový miroir/malinový miroir a pod. 

Dozdobíme čerstvým ovocím a prestriekame malinovou alebo čokoládovou miroir polevou.

Dodatočné informácie

z receptúry pripravíte 4 poháre typu podľa obrázku.

Ryžové poháre