Jahodovo-tvarohové rezy
Jahodovo-tvarohové rezy
Spojenie kombinácie Cesta špaldového s orechmi, tvarohovej náplne a extra dávky Fruitful Jahoda si v tomto reze skutočne vychutnáte. Navyše rez je ozdobený parížskou smotanou Ken Trufa, čím sa prepojili všetky dôležité chute tvarohu, jahody a kvalitnej parížskej smotany.
Cesto:
200 g | Cesto špaldové s orechmi | |
120 g | Tekutá vaječná melanž | |
55 g | rastlinný olej |
Náplň 1:
80 g | Darinka džem extra malina |
Náplň 2:
100 g | Ken Lactea 35% nesladená | |
200 g | Tvaroh štandard A |
Náplň 3:
300 g | Fruitful Jahoda | |
3 g | agar |
Poleva:
100 g | Ken Trufa | |
100 g | Ken Lactea 35% nesladená | |
80 g | Zeesan Neutral | |
100 g | voda |
Dekorácia:
50 g | čerstvé jahody | |
60 g | Scaldis Dark/White |
Technologický postup
Cesto špaldové s orechmi , Tek.vaječnú melanž a olej si vyšľaháme počas 5 minút. Cesto vylejeme do formy s rozmermi 10x40 cm. Pečieme pri teplote 175°C 25 minút. Po vychladení na korpus natrieme Darinku džem extra malina. Ken Lactea si vyšľaháme s tvarohovou plnkou štandard A a rozotrieme ju na vrstvu džemu. Fruitful Jahoda si rozohrejeme v hrnci s agarom a natrieme ju na tvarohovú vrstvu. Necháme dobre stuhnúť v chladničke.
Ken Trufu šľaháme s Ken Lacteou do jogurtovej konzistencie. Následne primiešame Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Parížsku šľahačku natrieme na povrch jahodovej vrstvy a urobíme ozdobný vlnkový vzor. Koláčik necháme do druhého dňa vychladiť. Po nakrájaní rezy dozdobujeme čerstvými jahodami a ručne vyrobenými ozdobami zo Scaldis Dark.
Dodatočné informácie
Pre 9 ks.