Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob
Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob
Skvelý jogurtovo-karamelový cheesecake dozdobený s Fruitful mango a dekoráciami poteší milovníkov tzv. News York cheesecake.
Cesto:
125 g | Cesto špaldové s orechmi | |
35 g | Zela Delikates | |
30 g | Tekutá vaječná melanž |
Do cesta po upečení:
50 g | Zela Delikates |
Náplň 1:
600 g | Jogurtová plnka | |
350 g | Tekutá vaječná melanž | |
20 g | Flavour Aróma | |
30 g | rastlinný olej |
Dozdobenie:
250 g | Mifi Karamelová | |
20 g | Paletta Miroir Creamy |
Dekorácia:
300 g | Fruitful Mango | |
5 g | Lieskovo-orieškový krokant | |
5 g | Scaldis White |
Technologický postup
Cesto špaldové s orechmi, Zela Delikates a Tekutú vaječnú melanž si spracujeme na cesto, ktoré rozvaľkáme na plát na papier na pečenie.
Pečieme pri teplote 175°C 15minút. Po vychladení si plát rozdrvíme a zmiešame s druhou časťou Zela Delikates. Túto zmes natlačíme na spodok tortovej formy.
Všetky suroviny na náplň si vymiešame v šľahači za pomoci lopatky do hladka.
Nalejeme ju do tortového korpusu, kde máme na spodku ten špaldový orechový podrvený základ.
Pečieme:
1. 190°C 10 minút,
2. 170°C 10 minút,
3. 150°C 20 minút.
Cheeseecake ihneď vyberieme z pece a necháme vychladnúť.
Po vychladení natrieme dookola aj povrch Mifi karamelovou. Dozdobíme s Fruitful Mango a Paletta Miroir creamy.
Dodatočné informácie
Pre 12 ks.