Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Mango guličky

Trendy jogurtovo-mangové guličky s Fruitful Mango a Zeesan Jogurt. S jemnou trenou hmotou z Cesta čokoládového. Pripravené v silikónových formičkách a jemne dozdobené s Fruitful Mango a bylinkami. S jedinečnou ganage polevou pre pekne hladký efekt guličiek.

Cesto:

35 g   Cesto Čokoládové
25 g   Tekutá vaječná melanž
15 g   rastlinný olej

Náplň 1:

50 g   Fruitful Mango
15 g   voda

Náplň 2:

75 g   Zeesan Jogurt
150 g   Rosette
150 g   voda vlažná

Poleva:

100 g   Paletta Miroir Creamy
45 g   Zela cukr. poleva biela
115 g   Gamaro Schlagcreme

Dozdobenie:

60 g   Fruitful Mango

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme  5 minút pri najvyšších otáčkach. Cesto rozotrieme na hrubší plát na papier na pečenie a pečieme pri 175°C 6 minút. Z plátu vykrajujeme požadované kruhy ako podklad pod koláčiky. Fruitful Mango si rozmiešame s vodou a naplníme silikónovú formu v tvare malých pologulí, ktorú dáme do mrazu. Keď vytuhne, obsah  pologuličiek vyberieme, spojíme v guličky a ponecháme ako náplň v mrazáku.

V šľahači si vyšľaháme Rosette na polotuhú konzistenciu, do ktorej ručne primiešame Zeesan Jogurt zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Silikónové formy v tvare guličiek plníme najprv touto jogurtovou náplňou, do ktorej vkladáme zamrazenú mangovú náplň a formu doplníme jogurtovou náplňou takmer až po povrch.

Povrch uzatvoríme okrúhlym plátom z Cesta čokoládového, ktoré sme si upiekli na začiatku. Guličky necháme dokonale zamraziť. Vo vodnom kúpeli si zohrejeme Palettu Miroir creamy, Gamaro smotanu a Zela polevu bielu na ganache polevu. Dobre premiešame. Touto polevou polievame guličky ihneď po vybratí z foriem ešte v zamrznutom stave.

Na povrch poukladáme Fruitful Mango a necháme celý koláčik v chladničke rozmraziť.

Dodatočné informácie

Pre 6 ks.

Mango guličky