Mango guličky
Mango guličky
Trendy jogurtovo-mangové guličky s Fruitful Mango a Zeesan Jogurt. S jemnou trenou hmotou z Cesta čokoládového. Pripravené v silikónových formičkách a jemne dozdobené s Fruitful Mango a bylinkami. S jedinečnou ganage polevou pre pekne hladký efekt guličiek.
Cesto:
35 g | Cesto Čokoládové | |
25 g | Tekutá vaječná melanž | |
15 g | rastlinný olej |
Náplň 1:
50 g | Fruitful Mango | |
15 g | voda |
Náplň 2:
75 g | Zeesan Jogurt | |
150 g | Rosette | |
150 g | voda vlažná |
Poleva:
100 g | Paletta Miroir Creamy | |
45 g | Zela cukr. poleva biela | |
115 g | Gamaro Schlagcreme |
Dozdobenie:
60 g | Fruitful Mango |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme 5 minút pri najvyšších otáčkach. Cesto rozotrieme na hrubší plát na papier na pečenie a pečieme pri 175°C 6 minút. Z plátu vykrajujeme požadované kruhy ako podklad pod koláčiky. Fruitful Mango si rozmiešame s vodou a naplníme silikónovú formu v tvare malých pologulí, ktorú dáme do mrazu. Keď vytuhne, obsah pologuličiek vyberieme, spojíme v guličky a ponecháme ako náplň v mrazáku.
V šľahači si vyšľaháme Rosette na polotuhú konzistenciu, do ktorej ručne primiešame Zeesan Jogurt zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Silikónové formy v tvare guličiek plníme najprv touto jogurtovou náplňou, do ktorej vkladáme zamrazenú mangovú náplň a formu doplníme jogurtovou náplňou takmer až po povrch.
Povrch uzatvoríme okrúhlym plátom z Cesta čokoládového, ktoré sme si upiekli na začiatku. Guličky necháme dokonale zamraziť. Vo vodnom kúpeli si zohrejeme Palettu Miroir creamy, Gamaro smotanu a Zela polevu bielu na ganache polevu. Dobre premiešame. Touto polevou polievame guličky ihneď po vybratí z foriem ešte v zamrznutom stave.
Na povrch poukladáme Fruitful Mango a necháme celý koláčik v chladničke rozmraziť.
Dodatočné informácie
Pre 6 ks.