Pomarančová torta s Fruitful Pomaranč a Citrón
Pomarančová torta s Fruitful Pomaranč a Citrón
Nádherná pomarančová torta - ktorá svojou chuťou osloví každého. Viete si ju ľubovoľne dozdobiť rôznymi jedlými ozdobami, a tak ešte viac vynikne jej jedinečnosť a farba.
Cesto:
350 g | Jung Basis Rühr | |
135 g | Zela Delikates | |
170 g | Tekutá vaječná melanž | |
200 g | Fruitful Pomaranč | |
100 g | Biskuit Instant |
Náplň 1:
150 g | Fruitful Pomaranč | |
115 g | voda | |
75 g | cukor kryštál |
Náplň 2:
20 g | Fruitful Citrónový krém | |
60 g | Zeesan Neutral | |
250 g | Ken Nata | |
80 g | Fruitful Pomaranč | |
65 g | voda |
Dozdobenie:
400 g | Fruitful Pomaranč | |
6 g | agar | |
50 g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus okrem Fruitful Pomaranč si vyšľaháme v šľahači počas 5 minút. Primiešame už len ručne Fruitful Pomaranč. Cesto vylejeme do papierom vystlanej tortovej formy s priemerom 26cm. Pečieme pri teplote 175°C, 45 minút.
Po vychladení si ho raz prekrojíme. Vodu s kryštálovým cukrom uvaríme na sirup. Po odstavení primiešame ručne Fruitful Pomaranč. Týmto sirupom polejeme korpus z vnútornej strany a aj z hora.
Ken Nata vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a prilejeme k nej Zeesan Neutral zmiešaný s vodou. Šľahačku došľaháme do požadovanej konzistencie. Ručne ešte primiešame Fruitful Citrónový krém a Fruitful Pomaranč.
Zmesou naplníme tortu. Na povrch torty nanesieme Fruitful Pomaranč prevretý na šporáku s agarom.Tortu necháme dôkladne vychladnúť.
Na záver ešte zatrieme povrch zohriatou Paletta Spray Neutral pre vyšší lesk a stálosť.
Dodatočné informácie
pre 12 rezov á 150 g.