Fruitful receptúry Fruitful receptúry

Pomarančová torta s Fruitful Pomaranč a Citrón

Nádherná pomarančová torta - ktorá svojou chuťou osloví každého. Viete si ju ľubovoľne dozdobiť rôznymi jedlými ozdobami, a tak ešte viac vynikne jej jedinečnosť a farba.

Cesto:

350 g   Jung Basis Rühr
135 g   Zela Delikates
170 g   Tekutá vaječná melanž
200 g   Fruitful Pomaranč
100 g   Biskuit Instant

Náplň 1:

150 g   Fruitful Pomaranč
115 g   voda
75 g   cukor kryštál

Náplň 2:

20 g   Fruitful Citrónový krém
60 g   Zeesan Neutral
250 g   Ken Nata
80 g   Fruitful Pomaranč
65 g   voda

Dozdobenie:

400 g   Fruitful Pomaranč
6 g   agar
50 g   Paletta Spray Neutral

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus okrem Fruitful Pomaranč si vyšľaháme v šľahači počas 5 minút. Primiešame už len ručne Fruitful Pomaranč. Cesto vylejeme do papierom vystlanej tortovej formy s priemerom 26cm. Pečieme pri teplote 175°C, 45 minút.

Po vychladení si ho raz prekrojíme. Vodu s kryštálovým cukrom uvaríme na sirup. Po odstavení primiešame ručne Fruitful Pomaranč. Týmto sirupom polejeme korpus z vnútornej strany a aj z hora.

Ken Nata vyšľaháme do jogurtovej konzistencie a prilejeme k nej Zeesan Neutral zmiešaný s vodou. Šľahačku došľaháme do požadovanej konzistencie. Ručne ešte primiešame Fruitful Citrónový krém a Fruitful Pomaranč.

Zmesou naplníme tortu. Na povrch torty nanesieme Fruitful Pomaranč prevretý na šporáku s agarom.Tortu necháme dôkladne vychladnúť.

Na záver ešte zatrieme povrch zohriatou Paletta Spray Neutral pre vyšší lesk a stálosť.

Dodatočné informácie

pre 12 rezov á 150 g.

Pomarančová torta