Receptúry Receptúry

Bolero rezy 30 x 40 cm

Kvalitné cukrárske špice trochu inak? Prinášame Vám inšpiráciu ako preniesť chuť špicov do slávnostnej podoby v Bolero rezoch. Všetky kvalitné ingrediencie nájdete v tejto skvelej kombinácii. Biskuit Instant piškótovú hmotu ako základ rezov, Bolero Instant ako chutnú kakaovú náplň a skvelú Brandy vrstvu náplne z pudingovo-smotanového krému. Rezy sú slávnostne dozdobené ganážou z pravej Arabesque tmavej čokolády a smotany.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 180 g Biskuit Instant
135 g Tekutá vaječná melanž
20 g voda
Náplň 1: 750 g Bolero Instant
340 g voda
940 g Zeelandia krémový margarín
Náplň 2: 1000 g Presta Brandy
500 g Ken Presto
Dozdobenie: ganáž 150 g Arabesque Noir 58%
150 g Ken Presto

Technologický postup

Suroviny na korpus šľaháme 6 minút pri najvyšších otáčkach, pečieme cca 15 minút pri 170 °C.

Náplň 1: Bolero instant spojíme s vodou do hmoty, necháme odstáť 15 minút, pridáme margarín a pomocou lopatky vymiešame do krému tak, aby sa hmoty dobre spojili.

Náplň 2: Presta Brandy šľaháme s tekutým Ken Prestom do peny.

Na vychladený korpus natrieme kakaovú hmotu, následne svetlú Brandy hmotu a uhladíme.

Do horúceho Ken Presto pridáme Arabesque čokoládu a miešame pokiaľ sa nerozpustí. Mierne vychladenú nalejeme na povrch.

Dodatočné informácie

pre 1 ks o rozmere 30x40 cm á 3 400 g.

Bolero rezy 30 x 40 cm