Cupcake s banánmi
Cupcake s banánmi
Stále obľúbený čokoládový cupcake s banánmi zo Zeelandia surovín nesmie chýbať na žiadnej detskej oslave. Jemne dozdobený s Dip Neutral vydrží aj letné oslavy a nejaký ten čas vonku na slávnostnom stole. A aby správne pripomínal tzv. krtkovu tortu je chutne posypaný upečeným korpusom z Cesta Čokoládového.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 375 | g | Cesto Čokoládové |
195 | g | Tekutá vaječná melanž | |
195 | g | rastlinný olej | |
195 | g | čerstvé banány | |
Dozdobenie: | 360 | g | Dip Neutral |
Rozmrvený korpus na dozdobenie: | 145 | g | Cesto Čokoládové |
75 | g | rastlinný olej | |
75 | g | Tekutá vaječná melanž |
Technologický postup
Suroviny miešame lopatkou do spojenia hmoty cca 5 minút.
Odoberieme 1/3 resp. podľa navážky, do zvyšku pridáme rozpučené banány a domiešame. Banánovú hmotu dávkujeme do košíčkov vystriekaných s Carlex spray, druhú časť bez banánov upečieme samostatne napríklad natretú na plechu.
Dip Neutral zohrejeme na teplotu 30 °C a následne vyšľaháme do peny. Na vychladené košíčky drezírovacím vreckom tvoríme čiapočku.
Dozdobíme rozmrveným zvyšným čokoládovým korpusom.
Dodatočné informácie
pre 24 ks á 65 g.