Receptúry Receptúry

Ovocný cheesecake Ø 12cm

Cheesecake - v klasickej a netradičnej ovocnej chuti. Premyslené ingrediencie a chute nájdete ako v základe cheesecake, tak aj v tvarohovej náplni. Či už ovocný cheesecake dozdobíte klasicky alebo netradične so Zeelandia Kiwi gélom svojich fanúšikov si na každej oslave určite nájdu oba.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 95 g Mamas Pie
95 g Zeelandia pekársky margarín
20 g Tekutá vaječná melanž
95 g pšeničná múka T 512
Dohotovenie korpusu: 45 g Zeelandia pekársky margarín
15 g med
Náplň: 500 g Tvarohová náplň Štandard
80 g cukor kryštál
500 g Mascarpone
100 g Tekutá vaječná melanž
20 g vanilková pasta
10 g Rap Special
Dozdobenie: 450 g Kiwi gél alebo v malinovej verzii čerstvé maliny
40 g čerstvé kiwi
5 g rôzne čokoládové dekorácie

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou do kompaktnej hmoty. Odpečieme plát.

Po vychladnutí ho rozdrvíme a premiešame s margarínom a medom. Vyložíme spodok formy.

Suroviny na náplň šľaháme spolu do kompaktnej hmoty.

Hmotu nalejeme na korpus a pečieme spolu 30 minút pri teplote 150 °C, následne znížime teplotu na 120 °C a dopečieme ešte 30 minút.

Hotový vychladený cheesecake potrieme Kiwi gélom a dozdobíme čerstvými kúskami kiwi a čokoládovou dekoráciou.

Náš tip: v malinovej verzii dozdobíme ovocný cheesecake čerstvými malinami a vyšľahanou šľahačkou.

Dodatočné informácie

pre 6 ks á 280 g.

Ovocný cheesecake Ø 12cm