Receptúry Receptúry

Pečené donuty perníkové

Kto by ich nemiloval? Pečené donuty zo Zeelandia zmesí. Omnoho chutnejšie než klasické vyprážané, vďaka použitým treným hmotám. V katalógu Vám prinášame hneď 3 základné obľúbené receptúry. Vychutnajte si ich teraz v perníkovej verzii.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Cesto Korzenné
170 g Tekutá vaječná melanž
250 g rastlinný olej
50 g voda
Dozdobenie: 430 g Arabesque Blanc 29 %
50 g rastlinný olej
čok. ozdoby, sušené kvety, cukrové dekorácie podľa typu oslavy

Technologický postup

Suroviny na hmotu miešame lopatkou do spojenia hmoty. Formu na donuty vystriekame s Carlex spray a dávkujeme cesto.

Pečieme pri 150 °C cca 18 minút. Vychladené donuty polejeme roztopenou Arabesque zmiešanou s olejom.

Dozdobíme podľa príležitosti.

Dodatočné informácie

pre 24 ks á 55 g.

Kupujeme ich všetci. Len tak na raňajky alebo desiatu.
Ale krásne dozdobený donut vie potešiť omnoho viac.

Či už na detskej oslave s peknou čokoládovou polevou a farebnými ozdobami alebo ako milé a chutné prekvapenie pri rodinných oslavách alebo dokonca ako kreatívne spestrenie v rámci candy baru.
So správnym dozdobením a chutnými pečenými donutmi ohúrite svojich zákazníkov počas celého roka.

Pečené donuty perníkové