Poháre Írska káva
Poháre Írska káva
Efektné a s vynikajúcou kombináciou chutí. Venčeky z odpaľovanej hmoty Jello Total moderne dozdobené do pohárov sa budú vynímať na každej oslave. Hostia a oslávenec ich môže v kľude zjesť lyžičkou alebo vidličkou, a pritom si nezašpiní ruky. Jedinečná kombinácia chutí smotany a karamelovej mliečnej náplne v kombinácii s ochucovacou pastou Írska káva bude určite chutiť skoro každému.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 65 | g | Jello Total |
95 | g | voda | |
Náplň 1: | 400 | g | Ken Presto |
16 | g | Compound Írska káva | |
Náplň 2: | 400 | g | Ken Presto |
Náplň 3: | 65 | g | Mifi karamelová |
Dozdobenie: | 20 | g | Paletta Miroir Caramel |
Technologický postup
Jello Total zmiešame s vodou zohriatou na 65 °C a šľaháme metličkou 3 minúty pomaly a následne 7 minút rýchlo. Zmes necháme oddýchnuť 15 minút.
Naplníme drezírovacie vrecko a tvarujeme venčeky na vymastený alebo papierom na pečenie pokrytý plech.
Pečieme 20 - 25 minút pri teplote 230 °C, následne teplotu znížime na 210 °C. Pec počas pečenia neotvárame.
Vychladené venčeky prekrojíme na polovicu. Ken Presto vyšľaháme do jogurtovej konzistenie. Rozdelíme na dve polovice.
Do jednej vmiešame Compound Írska káva. Naplníme obe hmoty do drezírovacích vreciek.
Na spodok pohára vložíme polovicu venčeka, dávkujeme vrstvu kávovej šľahačky, následne vrstvu Ken Presto.
Do stredu pohára dávkujeme trochu Mifi karamelovej (pomocou drezírovacieho vrecka s hladkou špičkou).
Vrchnú časť venčeka namočíme v Paletta Miroir Caramel a položíme na povrch pohára. Dobre vychladíme.
Dodatočné informácie
pre 8 ks á 120 g.