Trufle guľôčky
Trufle guľôčky
Aj Vy rozmýšľate, čo použiť ako základ pre Trufle guľôčky a nemá to byť čokoláda? Vyskúšajte našu skvelú Zeelandia kombináciu z Mamas Pie a Sacherky. Samozrejme nesmie tu chýbať chutná kombinácia aj v náplni, keďže guľôčky sú určené pre maškrtné jazýčky počas rodinnej oslavy. Na povrchu sú guľôčky dozdobené pravou belgickou čokoládou Arabesque alebo kakaovým práškom Arabesque z našej ponuky.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | 65 | g | Mamas Pie |
65 | g | Zeelandia pekársky margarín | |
15 | g | Tekutá vaječná melanž | |
65 | g | pšeničná múka T 512 | |
Hmota 2: | 115 | g | Sacherka-zmes |
55 | g | Tekutá vaječná melanž | |
20 | g | rastlinný olej | |
20 | g | voda | |
Náplň: | 50 | g | ON Slivkový lekvár industry s jablkami |
50 | g | maslo | |
50 | g | Arabesque Noir 58% | |
50 | g | Lieskovo-orieškový krokant | |
40 | g | Brandy Soberano | |
Dozdobenie: | 30 | g | kakao cukrárske |
50 | g | Arabesque Blanc 29% | |
50 | g | Arabesque Noir 58% |
Technologický postup
Suroviny na hmotu I miešame lopatkou do spojenia hmoty, rozvaľkáme na 8 mm plát.
Pečieme pri teplote 170 °C cca 17 minút. Suroviny na hmotu II miešame lopatkou pri stredných otáčkach 5 minút a pečieme pri teplote 145 °C cca 20 minút. Vychladené korpusy rozdrvíme a vymiešame s ostatnými surovinami do spojenia hmoty (čokoládu rozpustíme, a tak pridáme do hmoty).
Vytvarujeme guľôčky, ktoré schladíme a namočíme do čokolády alebo cukrárskeho kakaového prášku.
Dodatočné informácie
Pre 24 ks á 30 g.