Vegan cake ovocná torta
Vegan cake ovocná torta
Láska a oslavy patria k sebe - nielen na Valentína. Moderná VEGAN ovocná torta poteší samozrejme aj všetkých zaľúbených nevegánov - vďaka skvelej chuti a použitej ovocnej náplni Fruitful Jahoda.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 560 | g | V-GO! Vegan cake |
300 | g | voda | |
140 | g | rastlinný olej | |
Náplň 1: | 250 | g | V-GO! Rosette vegan nesladená |
50 | g | V-GO! Zeesan Neutral vegan | |
50 | g | voda | |
Náplň 2: | 200 | g | Fruitful Jahoda |
Dozdobenie: | 30 | g | V-GO! Rosette vegan nesladená |
100 | g | čerstvé jahody/maliny |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme lopatkou 5 minút pri stredných otáčkach, vylejeme do formy vystriekanej s Carlex spray a pečieme 30 – 35 minút pri teplote 170 °C podľa typu pece.
Vychladený korpus prekrojíme na tri časti.
Rosette V-GO! šľaháme do jogurtovej konzistencie, prilejeme Zeesan Neutral V-GO! rozmiešaný vo vode.
Na spodný a stredný plát natrieme Fruitful Jahoda a následne krém.
Zvyškom krému obtrieme povrch a boky torty.
Dozdobíme vyšľahaným krémom Rosette V-GO! a čerstvými jahodami a malinami.
Pred krájaním dôkladne vychladíme.
Dodatočné informácie
pre 1 tortu á 1600 g.