Receptúry Receptúry

Vegan cake ovocná torta

Láska a oslavy patria k sebe - nielen na Valentína. Moderná VEGAN ovocná torta poteší samozrejme aj všetkých zaľúbených nevegánov - vďaka skvelej chuti a použitej ovocnej náplni Fruitful Jahoda.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 560 g V-GO! Vegan cake
300 g voda
140 g rastlinný olej
Náplň 1: 250 g V-GO! Rosette vegan nesladená
50 g V-GO! Zeesan Neutral vegan
50 g voda
Náplň 2: 200 g Fruitful Jahoda
Dozdobenie: 30 g V-GO! Rosette vegan nesladená
100 g čerstvé jahody/maliny

Technologický postup

Suroviny na korpus šľaháme lopatkou 5 minút pri stredných otáčkach, vylejeme do formy vystriekanej s Carlex spray a pečieme 30 – 35 minút pri teplote 170 °C podľa typu pece.

Vychladený korpus prekrojíme na tri časti.

Rosette V-GO! šľaháme do jogurtovej konzistencie, prilejeme Zeesan Neutral V-GO! rozmiešaný vo vode.

Na spodný a stredný plát natrieme Fruitful Jahoda a následne krém.

Zvyškom krému obtrieme povrch a boky torty.

Dozdobíme vyšľahaným krémom Rosette V-GO! a čerstvými jahodami a malinami.
Pred krájaním dôkladne vychladíme.

Dodatočné informácie

pre 1 tortu á 1600 g.

V-GO! nielen pre vegánov

V našej ponuke nájdete:
Zmes pre cukrárov:
V-GO! Vegan cake
Stabilizátor alternatívy smotany:
V-GO! Zeesan Neutral
Rastlinný krém na šľahanie:
ROSETTE V-GO! nesladená
Prirodzene vegan:
Ovocné náplne, gély, Frutafilli, Fruitful rad,
Carlex Spray, Arabesque Noir 58 %,...

Vegan cake ovocná torta