Cake Pops s kiwi
Cake Pops s kiwi
Cake Pops sa určite zjedia v candy bare medzi prvými. Vyskúšajte našu receptúru. Chutné cesto vo vnútri - z bezlepkovej zmesi pre výrobu piškótovej hmoty chutne doplnené o chuť kiwi a kvalitnú smotanu. Na povrchu nesmie chýbať pekná čokoládová poleva. Ideálne Cake Pops dozdobíte mašličkou alebo použite pekné farebné paličky.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 185 | g | Zero Problem NUVOLA GF |
40 | g | voda | |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Náplň 1: | 200 | g | Ken Lactea 35% nesladená |
Náplň 2: | 200 | g | Kiwi gél |
Dozdobenie: | 330 | g | Zela cukr. poleva biela |
35 | g | rastlinný olej |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus šľaháme v mixéri pri najvyšších otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na plech pokrytý s papierom na pečenie. Plát pečieme pri teplote 180 °C približne 10-12 minút. Vyšľaháme Ken Lactea.
Vychladený plát si rozdrobíme, zmiešame s vyšľahanou Ken Lactea a kiwi gélom. Z cesta vytvarujeme guľôčky, do ktorých vpichujeme paličky smerom hore. Cake Pops necháme zamraziť.
Ešte zamrazené namáčame v roztopenej Zela cukr. poleve bielej zmiešanej s olejom. Ak je to potrebné, namočíme Cake Pops aj niekoľkokrát do polevy, kým nie sú pekne pokryté. Povrch vhodne dozdobíme. Paličku obviažeme stužkou.
Dodatočné informácie
pre 22 ks á 25 g