Mini CITRÓNOVÉ tartaletky s pohánkou
Mini CITRÓNOVÉ tartaletky s pohánkou
Chutné mini tartaletky, za ktorými sa len tak zapráši na svadobnom candy bare. Korpus je z bezlepkovej zmesi Delicake v spojení s pohánkovou múkou krehký a chuťovo výborný. Svieža jogurtovo-šľahačková náplň v tartaletke osvieži každého svadobného hosťa a kvalitná Fruitful Citrónový krém náplň dodá tartaletke nádych exotiky a extra sviežosti.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 100 | g | Zero Problem DELICAKE GF |
40 | g | krémový margarín Zeelandia | |
20 | g | voda | |
30 | g | Tekutá vaječná melanž | |
75 | g | hladká pohánková múka | |
Náplň 1: | 90 | g | Jogurtová náplň |
90 | g | Ken Lactea 35% nesladená | |
Náplň 2: | 270 | g | Fruitful Citrónový krém |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou, kým sa nám nevytvorí kompaktné cesto. Cesto rozdelíme na 18 rovnakých kusov.
Každý kus rovnomerne vtláčame a rozmiestňujeme do kovových foriem na tartaletky vystriekaných s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 160 °C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Jogurtovú náplň šľaháme v mixéri s Ken Lactea.
Pomocou drezírovacieho vrecka si túto náplň nadávkujeme do každého vychladeného košíčka. Povrch zahladíme.
Necháme zatuhnúť. Nakoniec navrstvíme Fruitful Citrónový krém a vhodne tartaletku dozdobíme.
Dodatočné informácie
pre 18 ks tartaletiek á 35 g