V-GO! ovocná torta s čokoládou
V-GO! ovocná torta s čokoládou
Aj torty a zákusky vhodné pre vegánov a vegetariánov môžu skvele chutiť. Presvedčí Vás o tom naša receptúra na ovocnú tortu s čokoládou Arabesque. Spája sa v nej kombinácia V-GO! cukrárskej zmesi na nerozoznanie od klasickej verzie a náplň zo skvelej ovocnej náplne. Vychutnajte si Frutafill lesné ovocie v spojení s V-GO! Rosette nesladenou na šľahanie. Rosette ideálne doplní a nechá vyniknúť chuť ovocia. V-GO! Rosette je ideálna aj pre prípravu ganáže s čokoládou Arabesque Noir 58%.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 750 | g | V-GO! Vegan Cake |
375 | g | voda | |
175 | g | VEGAN margarín | |
85 | g | kakaový prášok (cukrársky/Arabesque) | |
250 | g | práškový cukor | |
Náplň 1: | 200 | g | Frutafill lesné ovocie (rozmixované) |
Náplň 2: | 115 | g | V-GO! Zeesan Neutral |
95 | g | voda | |
225 | g | Frutafill lesné ovocie (rozmixované) | |
450 | g | V-GO! Rosette nesladená | |
Dozdobenie: | 125 | g | Arabesque Noir 58% |
150 | g | V-GO! Rosette nesladená |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou 5 min. Zmes rozotrieme na plech s papierom na pečenie o rozmeroch 60 x 40 cm. Pečieme pri teplote 185 °C 25 min.
Tyčovým mixérom si rozmixujeme Frutafill lesné ovocie. Z vychladeného plátu vykrojíme 6x kruh o priemere 19 cm. 4x kruh natrieme s Frutafill lesným ovocím.
V-GO! Rosette šľaháme v mixéri spolu s Frutafiil lesné ovocie. Prilejeme V-GO! Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie.
Skladanie torty: Korpus natretý s Frutafil lesným ovocím potrieme ovocnou náplňou 2.
Prikryjeme ďalším korpusom natretým s Frutafilom lesné ovocie. Natrieme ďalšou časťou ovocnej náplne. Prikryjeme tretím korpusom. Tortu obtrieme dookola ovocným krémom.
Necháme stuhnúť a polievame (stekance) domácou ganache vyrobenou z roztopenej Arabesque Noir 58% zmiešanej spolu s V-GO! Rosette.
Môžeme dozdobiť ľubovoľným čerstvým bobuľovitým ovocím.
Dodatočné informácie
pre 2 torty á 1 250 g