Receptúry Receptúry

Čokoládové krémeše s višňami

Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.

Korpus:

400 g   Lístkové cesto mrazené

Náplň1:

1000 g   Corra s višňou 40%
100 g   Rap Special
100 g   voda

Náplň 2:

700 g   Ken Presto
300 g   Presta Cream

Dozdobenie:

100 g   Satina tmavá
20 g   rastlinný olej
40 g   Satina tmavá -hobliny

Technologický postup

Lístkové cesto si rozvaľkáme na 2x rovnomerné tenké pláty, ktoré popicháme vidličkou a upečieme pri teplote 210°C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Corru čokoládovú s višňami si zmiešame s Rap Speciál namiešaným s vodou. Čokoládovú zmes nanesieme na spodný plát. Ihneď šľaháme Ken Presto, koré zmiešame s Presta Cream. Tento biely krém natrieme na čokoládový a priložíme druhým lístkovým plátom. Povrch polievame roztopenou Satinou tmavou zriedenou s olejom a dodekorujeme kúskami Satiny tmavej.

Dodatočné informácie

pre 16 ks á 130 g.

Čokoládové krémeše s višňami