Receptúry Receptúry

Tvarohová kocka s mangom

Sviežosť a chuť v každom kúsku. Chutný čokoládový základ zo Sacherky v kombinácii so sviežou tvarohovou a jogurtovou náplňou jemne doplnený o chutnú ovocnú náplň s kúskami ovocia Fruitful Mango, to je ideálna kombinácia chutí podľa odborníkov na tzv. flavour pairing (párovania chutí). Zákusok je efektne nakrájaný do tvaru kociek a pekne ozdobený na tanieriku určite zaujme vašich zákazníkov. Ideálny aj v tvare torty - ako nepečený cheesecake.

Korpus:

335 g   Sacherka
180 g   Tekutá vaječná melanž
35 g   rastlinný olej
55 g   voda

Náplň1:

800 g   Tvarohová náplň Štandard A
1200 g   Jogurtová plnka
1200 g   Ken Lactea 35% nesladená
200 g   Zeesan Neutral

Náplň 2:

375 g   Fruitful Mango
7 g   agar
300 g   voda
35 g   kryštálový cukor

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus šľaháme pri najvyššej rýchlosti 5 minút. Rozotrieme na papier na pečenie 1x plát o veľkosti 60x40 cm. Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút v závislosti od typu pece. Všetky suroviny na náplň si miešame spolu v mixéri do hladka. Nanesieme na vychladený korpus a po boku dáme obruč. Na povrch si uvaríme vodu s kryštálovým cukrom, agarom a Fruitful mangom. Keď vychladne tak ju rozlejeme na povrch a koláčik necháme dobre stuhnúť.

Dodatočné informácie

pre 30 ks á 130 g.

Tvarohová kocka s mangom