Receptúry Receptúry

Malinové makrónky z Bianca zmesi

Jednoduché a vždy dobre upečené makrónky zo zmesi Bianca - bielkovej hmoty, do ktorej sme pridali mandľovú múku potešia všetkých milovníkov tejto sladkosti. Fruitful Malina je použitý ako náplň do makróniek v podobe tukového malinového krému.

Bielková hmota:

60 g   Bianca
60 g   kryštálový cukor
60 g   voda horúca
120 g   mandľová múka
1 g   červené potr. farbivo

Náplň:

55 g   Topmix
20 g   voda
65 g   Zela Delikates
75 g   Fruitful Malina

Technologický postup

Kryštálový cukor miešame s horúcou vodou do rozpustenia cukru. Prisypeme zmes Bianca a šľaháme najprv 2 minúty pri nižších otáčkach a neskôr 5 minút pri vyšších otáčkach.

Do hmoty ručne primiešame mandľovú múku a červené potravinárske farbivo. Množstvo farbiva dávame podľa potreby. Hmotu striekame pomocou drezírovacieho vrecka na silikónovú podložku určenú pre makrónky alebo na papier na pečenie a pečieme pri teplote 90°C počas cca 1,5 hodiny.

Hotové vychladené makrónky spájame malinovým krémom.

Príprava krému: Topmix, Zela Delikas a vodu miešame lopatkou v šľahači pri najvyšších otáčkach počas 5 minút. Primiešame už len ručne Fruitful Malina a krém je pripravený na použitie.

Dodatočné informácie

Pre 15 ks.

Malinové makrónky z Bianca zmesi