Profiterolky s tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin
Profiterolky s tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin
Profiterolky s jedinečnou plant-based (veggie) tekvicovou náplňou Fruitful Pumpkin jemne dozdobené s 3 polevami.
Hmota:
125 g | Jello Total | |
190 g | horúca voda 50-60°C |
Náplň:
300 g | Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň) |
Dozdobenie:
50 g | Satina Tmavá | |
50 g | Satina Toffee | |
50 g | Satina Biela | |
a ľubovoľné dekorácie |
Technologický postup
Jello totall mixujeme v mixéri s vodou 5 minút. Pomocou drezírovacieho vrecúška s hladkou špičkou striekame na papier na pečenie malé kopčeky. Pečieme pri teplote 195°C, 25minút. Po vychladení máčame povrchy do poliev...zohriatej Satiny, či už bielej, tmavej alebo karamelovej.
Po stuhnutí polevy profiterolky naplníme - z dola vpichneme do vnútra Fruitful Pumpkin (tekvic. náplň).
Dozdobiť môžeme aj ručne robenými ozdôbkami zo Scaldis White.
Dodatočné informácie
pre 15 ks á 20 g.