Müsli bageta so Silkgrain Sonnen Müsli
Müsli bageta so Silkgrain Sonnen Müsli
Chutná viaczrnná bageta s trendy semienkami - chia, quinoa, konope, slnečnicou a ľanom a navyše bez pridania prídavných látok a s prírodným ovseným kvasom.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 90 | % | Pšeničná múka T 512 |
10 | % | Jung La baguette | |
50 | % | Silkgrain Sonnen Müsli | |
3 | % | čerstvé droždie | |
51 | % | voda cca |
Technologický postup
Doba miesenia: 3 minúty pomaly a 7 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 – 28 °C. Zrenie cesta 15 - 20 minút.
Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť. Cestové kusy následne tvarujeme do špicatého tvaru, ukladáme voľne na plechy,
dáme nakysnúť, po nakysnutí narežeme a pečieme.
Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie: I. 250 °C, s parou, zatvorený odťah, 2 minúty,
- 230 °C, bez pary, otvorený odťah, 10 minút,
III. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 2 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
navážka 144 g - hotová bageta á 120 g.