Müsli koláč s jablkami so Silkgrain Sonnen Müsli
Müsli koláč s jablkami so Silkgrain Sonnen Müsli
Vyskúšajte aj sladké variácie so záparou Silkgrain Sonnen Müsli - a získajte viac z predaja zápary vo Vašich predajniach. Výrobky majú vyššiu pridanú hodnotu, sú dlho čerstvé a veľmi chutné - či už z nich pripravíte muffin, jemné pečivo alebo plnené plundrové pečivo.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 100 | % | Pšeničná múka T 512 |
30 | % | Silkgrain Sonnen Musli | |
10 | % | Korent Vanilla | |
10 | % | Zeelandia margarín Zeelback | |
12 | % | Kryštálový cukor | |
1 | % | soľ | |
8 | % | čerstvé droždie | |
40 | % | voda cca | |
Náplň: | 90 | % | Jablkový gél so škoricou |
Dozdobenie: | 5 | % | Tekutá vaječná melanž |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 – 28 °C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.
Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť. Cestové kusy následne tvarujeme do tvaru placky, naplníme pripravenou náplňou, uzavrieme, ukladáme na plechy, dáme nakysnúť, po nakysnutí potrieme vaječnou melanžou a pečieme.
Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie: I. 210 °C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,
- 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 4 minúty,
III. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 7 minút.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
navážka 84 g (58 g cesto + 25 g náplň + 1 g vaječná melanž) - výrobok po upečení á 70 g.