Receptúry Receptúry

Špaldovo-čučoriedkový cheesecake NATIVA

Zdravší korpus vďaka NATIVA zmesi a zároveň veľmi chutný cheesecake s efektnou zrkadlovo-čučoriedkovou polevou. S jemnou jogurtovo-tvarohovou náplňou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 250 g NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos)
55 g Tekutá vaječná melanž
60 g Zela Delikates
Náplň 1: 320 g Jogurtová náplň
320 g Rosette
100 g Tvar.náplň pek. Zeelandia
30 g Zeesan Neutral
Náplň 2: 50 g Fruitful Čučoriedka
Dozdobenie: 150 g Paletta Miroir Creamy
100 g Fruitful Čučoriedka

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v stroji lopatkou, kým sa nám suroviny nespoja. Hmotu roztlačíme rovnomerne na dno tortovej formy (22 cm) vystlanej papierom na pečenie. Popicháme vidličkou  a pečieme pri teplote 200°C približne 12-15 minút.

Všetky surovina na náplň č.1 si zmiešame v stroji lopatkou, kým sa nám suroviny nespoja. Ručne primiešame Fruitful Čučoriedka. Môžeme len čiastočne primiešať ako keď jogurt miešate s ovocím, tak aby ostala "nerovnomernosť". Do formy na vychladený spodok cheesecake nanesieme po okolí separačnú fóliu. Do vnútra rovnomerne rozotrieme čučoriedkovú náplň a zahladíme.

Palettu Miroir Creamy natrieme na povrch rovnomerne. Fruitful Čučoriedka rozmiestnime na povrch dookola s tým, že potom hmoty jemne spájame a vytvárame tak "mramorový" vzhľad celého cheesecake. Cheesecake necháme pred krájaním dobre zatuhnúť a vychladiť.

 

Dodatočné informácie

pre 12 ks = 1 torta á 1380 g.

Špaldovo-čučoriedkový cheesecake NATIVA