Receptúry Receptúry

Špaldovo-ovsené cookies NATIVA

Chutné a chrumkavé cookies zo zmesi NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos) poteší milovníkov jedinečnej prirodzenej chuti po použitých surovinách.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g NATIVA Spelt&Oat (špalda&ovos)
110 g Tekutá vaječná melanž
115 g Zeelandia margarín krémový
70 g Satina toffee

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto miešame v stroji lopatkou, kým sa nám nespoja v kompaktné cesto. Z cesta vážime 50 g guľôčky, ktoré ukladáme na plech s papierom na pečenie. Guľky roztláčame na cookies s priemerom 8 cm pomocou formy alebo ručne. Cookies pečieme pri 150°C približne 20 minút.

Dodatočné informácie

pre 15 ks á 40 g.

Špaldovo-ovsené cookies NATIVA