Viaczrnné pečivo NON-E Premiumback
Viaczrnné pečivo NON-E Premiumback
Chutné a bez obsahu éčok. Viaczrnné rožky alebo pečivo s pekným objemom obohatené o ľanové, sezamové a slnečnicové semienka za použitia Seedmix do cesta ako aj na posyp nesmú chýbať vo Vašom sortimente.
Cesto:
100 % | Pšeničná múka T 512 | |
1 % | NON-E Premiumback | |
25 % | Seedmix | |
2,2 % | soľ | |
4 % | čerstvé droždie | |
1 % | kryštálový cukor | |
4 % | Bravčová masť škvarená | |
59 % | voda cca |
Dekorácia:
12 % | Seedmix |
Technologický postup
Cesto sa pripravuje na záraz.
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.
Cestové kusy následne tvarujeme na rožkovom stroji, alebo na linke pečiva, obalíme v posype, ukladáme na plechy, dáme nakysnúť a pečieme.
Kysnutie: 45-55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie:
I. 250 °C, s parou, zatvorený odťah, 5 minút,
II. 240 °C, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút,
III. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 3 minúty.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
Navážka 96 g pre á 80 g rožok.