Pomarančové Éclairs
Pomarančové Éclairs
S pomarančovými Éclairs určite zaujmete každú návštevu. Mladšie ročníky ocenia krásny moderný vzhľad a všetci určite sviežu pomarančovú chuť Fruitful Pomaranč v spojení so sviežou jogurtovou smotanovou náplňou. Vynikajúce v lete ku kávičke namiesto zmrzliny (podávame dobre vychladené).
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Receptúra: | |||
Hmota: | 165 | g | Mamas Pie |
5 | g | čierne kakao/kakaový prášok | |
65 | g | Zela Delikates | |
25 | g | voda | |
Náplň 1: | 130 | g | Fruitful Pomaranč |
25 | g | voda | |
Náplň 2: | 400 | g | Rosette |
40 | g | Fruitful Pomaranč | |
200 | g | Zeesan Jogurt | |
360 | g | voda | |
Dozdobenie: | 500 | g | Paletta Miroir Creamy |
5 | g | plátková želatína (1,5 ks) | |
3 | g | oranžové potr. farbivo |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri pomocou lopatky. Rozvaľkáme na tenšie cesto a vykrajujeme z neho požadované tvary. Pečieme ich pri teplote 180 °C približne 12 minút. Fruitful Pomaranč si zmiešame s prevarenou vodou a nadávkujeme do silikónových úzkych pozdĺžnych foriem. Necháme zamraziť. Rosette vyšľaháme do jogurtovej konzistencie, prilejeme Zeesan Jogurt zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Na záver primiešame Fruitful Pomaranč. Šľahačku dávkujeme do silikónových väčších foriem, do ktorých vkladáme zamrznutú pomarančovú časť. Celé tak ako to je necháme zamraziť do druhého dňa. Palette Miroir Creamy si zohrejeme na "letnú" teplotu. Namočíme si plátky želatíny v studenej vode a po zmäknutí ich z vody vyberieme a zohrejeme. Budú tekuté a primiešame ich do Paletty Miroir Creamy. Polievame zamrznuté koláčiky, ktoré ukladáme na kakaové spodky a dozdobíme.
Dodatočné informácie
pre 12 ks á 130 g.