Prípravky a zmesi pre výrobu chleba
Prípravky a zmesi pre výrobu chleba
Bonpano Wit - pšeničný chlieb
MOLKESAUER - pšenično-ražný chlieb
MOLKESAUER - pšeničný chlieb
Konzumný chlieb s Molkesauerom
Molkesauer je zakysľovací prípravok do chleba v pastovitej forme na priamy záraz vedenia cesta. Má vyvážený obsah kyselín octovej a mliečnej, zaručí optimálne prekyslenie, dodáva výrobkom typickú chlebovú chuť a vôňu a výrazne elastickú a pevnú striedku.
Výražkový chlieb - bez pridania prídavných látok
Chutný RETRO chlieb - s použitím výražkovej múky, jemne zakyslený s klasicky vedeným trojstupňovým kvasom bez pridania prídavných látok Amore L Rye a chuťovo zladený jemne s rascou ako za starých čias. NON-E Stabilizátor chleba neobsahuje žiadne Éčko.
Výražkový chlieb zemiakový bez pridania prídavných látok
Chutný klasický RETRO obľúbený chlieb z výražkovej múky a zemiakových vločiek, jemne zakyslený klasickým trojstupňovo vedeným kvasom Amore L Rye (bez pridania prídavných látok) a zvýraznená chuť chleba jemne rascou. Ideálny pre zaradenie do každého sortimentu pekára.
Kyjevský chlieb s Molkesauerom
Kyjevský chlieb s kvalitným pastovitým kvasom Molkesauer a Zeelmilkom (srvátkou) výbornej kvality.