Receptúry Receptúry

Bonpano Wit - pšeničný chlieb

Receptúra

Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
100.00 % <NO_VALUE> Pšeničná múka hladká biela T-650
2.00 % <NO_VALUE> Bonpano Wit
2.00 % <NO_VALUE> Droždie
2.00 % <NO_VALUE> Soľ
55.00 % <NO_VALUE> Voda cca

Technologický postup

Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

Teplota cesta : 26 oC

Zrenie cesta : 30 min.

Tvarovanie  : podľa strojného zariadenia

Koncové kysnutie  : 50-60 min.

Teplota pečenia a čas :   I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                     II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.

                                    III. 200 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 24 min.

Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.

 

Bonpano Wit - pšeničný chlieb