Bonpano Wit - pšeničný chlieb
Bonpano Wit - pšeničný chlieb
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|
100.00 % | <NO_VALUE> | Pšeničná múka hladká biela T-650 |
2.00 % | <NO_VALUE> | Bonpano Wit |
2.00 % | <NO_VALUE> | Droždie |
2.00 % | <NO_VALUE> | Soľ |
55.00 % | <NO_VALUE> | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo
Teplota cesta : 26 oC
Zrenie cesta : 30 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 50-60 min.
Teplota pečenia a čas : I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.
III. 200 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 24 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.