MOLKESAUER - pšeničný chlieb
MOLKESAUER - pšeničný chlieb
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|
100.00 % | <NO_VALUE> | Pšeničná múka hladká biela T-650 |
1.50 % | <NO_VALUE> | Molkesauer |
2.00 % | <NO_VALUE> | Droždie |
1.70 % | <NO_VALUE> | Soľ |
60.00 % | <NO_VALUE> | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 6 min. pomaly, 3 min. rýchlo
Teplota cesta : 28 oC
Zrenie cesta : 30 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 35-45 min.
Teplota pečenia a čas : I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 240 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.
III. 200 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 25 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.