Korent Europe – sladké pečivo plnené, neplnené
Korent Europe – sladké pečivo plnené, neplnené
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|
100.00 % | Pšeničná múka špeciálna T 512 |
20.00 % | Korent Europe |
8.00 % | Droždie |
2.00 % | Soľ |
10.00 % | Hrozienka / namočené 1hod vo vode / |
55.00 % | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo
Teplota cesta : 24 oC
Zrenie cesta : 10 - 15 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 35-45 min.
Teplota pečenia a čas : I. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 2 min.
II. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 8 - 9 min.
III. 230 oC, od vetrávať, otvorený od ťah, 1 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.