PANOPLUS DARK - chlieb
PANOPLUS DARK - chlieb
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|
75.00 % | Pšeničná múka chlebová biela T-650 |
25.00 % | Panoplus Dark |
2.50 % | Droždie |
2.00 % | Soľ |
1.00 % | Rogi Sauer |
54.00 % | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo
Teplota cesta : 27 oC
Zrenie cesta : 30 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 60 min.
Teplota pečenia a čas : I. 230 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 220 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.
III. 190 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 50 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.