Receptúry Receptúry

PANOPLUS DARK - pečivo

Receptúra

Hmotnosť / Objem Produkt
75.00 % Pšeničná múka speciál T-512
25.00 % Panoplus Dark
2.50 % Droždie
3.00 % Zeelback
2.00 % Soľ
54.00 % Voda cca

Technologický postup

Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

Teplota cesta : 27 oC

Zrenie cesta : 15 min.

Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

Koncové kysnutie : 45 min.

Teplota pečenia a čas :   I. 230 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                    II. 230 oC, v pare, zatvorený od ťah, 9 - 10 min.

                                   III. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 1 min.

Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.