PANOPLUS DARK - pečivo
PANOPLUS DARK - pečivo
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|
75.00 % | Pšeničná múka speciál T-512 |
25.00 % | Panoplus Dark |
2.50 % | Droždie |
3.00 % | Zeelback |
2.00 % | Soľ |
54.00 % | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo
Teplota cesta : 27 oC
Zrenie cesta : 15 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 45 min.
Teplota pečenia a čas : I. 230 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 230 oC, v pare, zatvorený od ťah, 9 - 10 min.
III. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 1 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.