Panoplus KERNEBROT - ražný cereálny chlieb
Panoplus KERNEBROT - ražný cereálny chlieb
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|
70.0 % | Ražná múka T-930 |
30.0 % | Panoplus Kernebrot |
3.0 % | Droždie |
2.0 % Soľ | Soľ |
52.0 % | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 7 min. pomaly, 3 min. rýchlo
Teplota cesta : 27 oC
Zrenie cesta : 30 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 60 min.
Teplota pečenia a čas : I. 240 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 220 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.
III. 190 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 50 min.