

Parené buchty Fine cream
Parené buchty Fine cream
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Cesto: | 94 | % | pšeničná múka polohrubá |
6 | % | pšeničná múka hrubá | |
0,4 | % | sušené mlieko 26 % | |
3 | % | Tekutá vaječná melanž/vajcia | |
1,1 | % | jedlá soľ | |
2,8 | % | kryštálový cukor | |
0,25 | % | QUICK 96 | |
3 | % | čerstvé droždie | |
47 | % | voda cca | |
Náplň: | 80 | % | Fine cream biela/tmavá čokoláda |
Dozdobenie: | maslo, kakaový prášok a pod. |
Technologický postup
Miešanie: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo. Teplota cesta: 28 – 29 °C.
Cesto zamiesime na záraz, rozvážime na požadovanú hmotnosť, vygúľame.
Doba zrenia: 5 – 10 minút.
Kysiareň: 40 – 50 minút, pri teplote 30 °C a relatívnej vlhkosti 75 %.
Buchty naparíme pri 90 °C cca 20 minút.
Po naparení plníme pudingovými čokoládovými náplňami Fine Cream.
Dodatočné informácie
1 ks á 72 g.
