Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Kokosový cheesecake

Tropická chuť vo vašej cukrárni Kokos, jogurtová, tvarohová náplň a jemný korpus z Cesta Čokoládového. To je spojenie najžiadanejších chutí v chutnom pečenom kokosovom cheesecaku. A aby cheesecake chutil ešte jemnejšie, na dozdobenie sme použili šľahačkovú náplň Ken Presto. Bohato dozdobený kokosovými guličkami, snehovými pusinkami a čerstvým kokosom prenesie Vašich zákazníkov bližšie k blaženosti.

Hmota:

250 g   Cesto Čokoládové
65 g   Zela Delikates
50 g   Tekutá vaječná melanž

Náplň 1:

100 g   Tvarohová náplň Štandard A
550 g   Jogurtová plnka
300 g   Tekutá vaječná melanž
30 g   rastlinný olej
100 g   Satina Biela
150 g   Kokosová náplň

Dozdobenie:

200 g   Ken Presto

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou. Cesto natlačíme na spodok tortovej
obruče vystlanej papierom na pečenie a vystriekanej Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180°C približne 10 minút. Všetky suroviny (vrátane neroztopenej Satiny)
na náplň č.1 si miešame v stroji lopatkou.
Kokosovú hmotu vylejeme na predpečený spodok a dáme naspäť piecť do pece.
Pečieme: 190°C - 10 minút, 170°C - 10 minút, 150°C - 30 minút. Po vybratí z pece necháme
úplne vychladiť, až tak dávame do chladničky.
V chladničke ponecháme najlepšie do druhého dňa, nech sa cheesecake zastabilizuje.
Na povrch vyšľaháme Ken Presto a nanesieme ho ozdobne spolu s kokosovými ozdôbkami.

Dodatočné informácie

Pre 1 korpus á 24 cm (1700 g)

Kokosový cheesecake