

Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne
Základná receptúra pre prípravu Kokosovej náplne
Kokosová náplň z nášho sortimentu je veľmi chutná a obľúbená u zákazníkov. Využijete ju na veľa aplikácií, či už do zákuskov alebo pečenia pekárskych výrobkov, ako náplň do ciest a pod. Ideálna v kombinácii s našou Kakaovou náplňou a ovocnými náplňami Darinka, Frutafill, Fruitful, ovocné gély a Corra čokoládová v drezírovacom vrecku a pod.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Receptúra 1: pre cukrárske výrobky | 1000 | g | Kokosová náplň |
600-700 | g | horúca voda (70-80°C) |
Technologický postup
Do horúcej (najlepšie prevarenej) vody pridajte kokosovú náplň a premiešajte.
Nechajte postáť cca 10 minút a náplň je hotová na použitie.
