Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Čokoládový cheesecake

Skutočne čokoládovo čokoládový Asi jeden z najžiadanejších cheesecakov je práve čokoládový. Ideálny ku káve v kaviarni, pričom zanechá jemnú zamatovú čokoládovú chuť, uvoľní od stresu a zlepší hneď náladu. S pravou tmavou belgickou čokoládou z našej ponuky ako v tvarohovej náplni, tak aj v podobe polevy. Bohato dozdobený čokoládovými dekoráciami určite zmizne ako prvý z pultu.

Hmota:

250 g   Cesto Čokoládové
65 g   Zela Delikates
50 g   Tekutá vaječná melanž

Náplň 1:

500 g   Tvarohová náplň Štandard A
250 g   Ken Lactea
100 g   Zeesan Neutral
100 g   Arabesque Noir 58%

Dozdobenie:

75 g   Ken Trufa
85 g   Arabesque Noir 58%

Technologický postup

Cesto čokoládové, Zelu Delikates a vaječnú melanž spracujeme v kompaktné cesto, ktoré rozprestrieme na dno tortovej formy vystlanej papierom na pečenie. Spodok cheesecaku si predpečieme v peci pri 180°C približne 12 minút, dozlatista. Vyberieme z pece a spodok necháme vychladiť.
Ken Lactea zmiešame v mixéri spolu s tvarohovou plnkou a Zeesanom Neutral. Prilejeme roztopenú Arabesque Noir 58% čokoládu a premiešame.

Tvarohovú náplň nanesieme na upečený čokoládový spodok a zarovnáme. Necháme stuhnúť v chladničke.
Po stuhnutí natrieme na povrch roztopenú Arabesque Noir, ktorú sme si zohriali spolu s Ken Trufou. Dozdobíme čokoládovými ozdôbkami a omrvinkami nadrobenými z tortového čokoládového korpusu.

Dodatočné informácie

Pre 1 korpus á 24 cm (1490 g)

Čokoládový cheesecake