Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Cookies z Cesta Čokoládového

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Cesto Čokoládové
220 g vajcia/váha po rozbití
300 g margarín/maslo/ZelaDelikates
100 g Čokoládová dekorácia - termostabilná

Technologický postup

Miešajte všetky hore uvedené suroviny pri pomalých otáčkach pomocou lopatky cca 5 min. Na konci pridáme čok. dekoráciu.
Hmotu dávkujeme na plech vystlaný pečným papierom malou zmrzlinovou naberačkou.
Pečieme pri cca 170°C cca 10min. v závislosti od typu pece a navážky.

Dodatočné informácie

pre 80 ks á 18 g.

Cookies z Cesta Čokoládového