Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Čoko kocky s brusnicami

Náš tip: stačí ochutnať a presvedčíte aj zarytého odporcu sladkého! Mimoriadne vydarená kombinácia čokoládového cesta a brusnicového gélu. Jednoduché a pritom tak efektne vyzerajúce rezy. Šťavnatejší zákusok, ktorý je menej sladký a zdravší vďaka použitému brusnicovému gélu. Ak ste ešte neskúšali kombináciu polevy pripravenej z parížskej smotany KEN Trufa a pravej čokolády Arabesque Noir 58 % - tak neváhajte. Je proste skvelá.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 750 g Cesto Čokoládové
500 g vajcia/váha po rozbití
375 g rastlinný olej
Náplň 1: 700 g Brusnice v géli
Dozdobenie: 140 g Arabesque Noir 58 % Zeelandia
100 g Ken Trufa
40 g Arabesque Blanc 29 % Zeelandia
5 g stužený pokr. tuk/Cera

Technologický postup

Všetky suroviny na pláty si v šľahači šľaháme na najvyššej rýchlosti 5 minút. Hmotu rozotrieme na 3x tenké pláty (60X40cm)  na papier na pečenie a pečieme v peci pri teplote 190°C cca 5 minút v závislosti od pece.

Po vychladení si ich natierame brusnicami v géli a celé prekrojíme na dve polovice tak, aby z toho vznikli 6x pláty a 5x náplň.

Prikryjeme papierom na pečenie, zaťažíme do druhého dňa, aby sa nám povrch vyrovnal a polievame polevou, ktorú si pripravíme roztopením tmavej čokolády s Ken Trufa. Po zatuhnutí polevy krájame na kocky, ktoré ešte dozdobíme bielou čokoládou a sušenými višňami.

Dodatočné informácie

pre 24 ks á 75 g

Čoko kocky s brusnicami