Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Jogurtová bábovka

Jogurtová bábovka zo zmesi Jogurtové cesto sa jednoducho pripravuje a pekne upečie aj v hotelových podmienkach. Ideálna pre raňajkový program, k menu, cateringu a pod.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Cesto jogurtové
160 g vajcia/váha po rozbití
150 g rastlinný olej
150 g voda

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do bábovkovej formy vystriekanej s Carlex Spray.

Pečieme pri 175°C cca 45-55 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Vychladnutú bábovku môžeme posypať práškovým cukrom.

TIP: Do cesta možno pridať čokoládovú dekoráciu, kakao atď.

Pri navážke 960 g - veľká bábovka - dostanete po upečení 800 g bábovku.

Jogurtová bábovka